nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Op zondag 23 september zijn in het NCRV-radioprogramma ‘Volgspot’ o.a. Mike Boddé te gast.
In het eerste uur praat presentator Hijlco Span op het theaterterras met cabaretier Mike Boddé over het thema ‘Terug van weggeweest’. Samen met Thomas van Luijn vormde hij ooit het succesvolle duo Ajuinen en Look. Een langdurige depressie hield Mike lange tijd van het podium. Maar in 1999 kwam hij terug met zijn eerste programma ‘Hè ja, mmm fijn’. Momenteel bereidt hij zijn tweede solo-programma voor dat ‘Alles is kampioen’ gaat heten en dat vanaf 30 oktober in diverse theaters is te zien. Radio 2, 23.00-01.00 uur.
De uitzendingen zijn achteraf te beluisteren via de website.
www.ncrv.nl/volgspot

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.