www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe cd’s

Van de langverwachte cd ‘Anderen zingen Cornelis Vreeswijk’ die pas in december zal verschijnen was het liedje ‘Teddybeer’ door Maarten van Roozendaal al te beluisteren in Andermans Veren. De gehele week is de uitzending nog na te luisteren op de website.
www.andermansveren.nl

Op zaterdag 29 september zal Van Roozendaal dit nummer live zingen in Kopspijkers op tv, met band o.l.v. Johan Hoogeboom en Arie van der Wulp.
Op de cd staat veel onbekend nooit eerder in het Nederlands gezongen repertoire op en velen zullen verrast worden van de veelzijdigheid van Vreeswijk. Rauwe bluesnummers worden afgewisseld door prachtige ballades, samba’s en cabaretachtige liedjes
Mee deden: Erik van Muiswinkel, Rob van de Meeberg, Jeroen van Merwijk, Maarten van Roozendaal, Della Bosiers, Jeroen Zijlstra, Ibo Bakker, Rick Lorenzo Dros, Bram Vermeulen, Bob Fosko en Jack Spijkerman. Ook de zoon van Cornelis, Jack Vreeswijk, en zijn zus Tonny, zullen er op vertegenwoordigd zijn.
Meer nieuws:
www.cornelisvreeswijk.nl
tip: Diepenkeel

Categorie: CD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.