nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond in het programma ‘Het Theater’een interview met Anousha N’zume. Presentator Gert Mulder zal met Anousha praten over haar progamma "eiland". Het radioprogamma is te beluisteren in de omgeving van Apeldoorn op (93.1 kabel en 107.1 ether) en duurt van 19.00 tot 20.00 uur.

Op 12 oktober is in ‘Volle bak o.a. Jörgen Raymann te gast.Momenteel staat hij in de theaters met zijn cabaretprogramma ‘Even Slikken’ en maakt hij voor de tv ‘Raymann is laat’. In volle bak is hij op tijd heeft hij beloofd..
Volle bak, elke vrijdagmiddag vanuit Het Dorint hotel aan de Vestdijk in Eindhoven, tussen 14.00-16.00 uur op Omroep Brabant. Ook via ‘Live radio’ te beluisteren op de website:
www.omroepbrabant.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon