www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media

De redactie vond weer tijd om in de digitale archieven van diverse kranten de grasduinen.
De Haagsche Courant omschrijft de voorstelling van Arie & Silvester als voornamelijk onderbroekenlol, maar met een paar verrassende vondsten zoals het pingpong-spel, zonder tafel en zonder bal en een scène met opblaasbare kano’s.
Pareltjes in de onderbroekenlol
Colette Nooteboom maakte deel uit van het duo Eeef & Coo dat in 1999 het Leids Cabaret Festival won. Het duo is uit elkaar en Colette speelt nu als Colette © haar eerste soloprogramma. Het Brabants Dagblad sprak met haar.
De droom van een Dongense komt uit
De Haagsche Courant heeft ook een artikel over ‘De heilige Antonio’, een toneelstuk van theatergroep Aluin gebasseerd op de gelijknamige novelle van Arnon Grunberg. Audrey Bolder van het duo Bolder en Plante speelt de rol van Kristin. Ook Victorine Plante speelt mee.
De ‘Heilige Antonio’ als ‘sneue’ komedie
Het Brabants Dagblad schrijft over de populariteit van de cabarestafette, het dubbel-cabaret, waarbij meerdere artiesten op één avond een deel van hun act laten zien.
Cabaretcocktail met lachgarantie

Categorie: In de media | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.