www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

De vormgeving doet pijn aan de ogen, maar e-zine Onlijn heeft een interview met zanger Joop Visser. Er wordt gesproken over muziek, platenmaatschappijen, recensentenvolk, de BUMA, het oude repertoire en spelplezier.
Leuke quote: "De radio is inderdaad één van de grootste belemmeringen tussen mij en mijn publiek. Ik word daarom ook echt enorm geholpen door het internet. Via Joopvisser.nl communiceer ik met mijn publiek, verkoop ik mijn CD’s en boeken en boeken anderen mijn optredens."
interview Joop Visser
www.joopvisser.nl
Tipgeefster Diana maakt ook fraaie foto’s, met name de foto’s van Guido Weijers bij de Uitmarkt 2001. Verder foto’s van o.a. Arthur Umbgrove, NUHR en Ernst van der Pasch.
Diana fotosite
Nog zo’n tip van Diana: op 21 t/m 28 oktober werd het Cinekid festival gehouden. Het prima jeugdprogramma Klokhuis was er ook bij. Op 23 en 24 oktober konden Klokhuis-fans op de foto met twee van de presentatoren: Klaas en Ernst van der Pasch.
Op de foto in de Klokhuis Appel
Leuke cartoon
Gamagurka

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.