nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanmiddag verzorgt NUHR het live-optreden in Spijkers met Koppen. Radio 2, 12.00-14.00 uur.

Mylène d’Anjou en Anousha N’Zumé zijn op 18 november te gast in Uitgelicht. Uit hun huidige theaterprogramma’s zullen enkele liedjes te horen zijn. Radio 2, 19.00-20.00 uur (OF 21.00-22.00 uur, teletekst is daar nogal vaag over).

Vervolgens is bij Tros Coulissen een half uur met hoogtepunten te horen uit de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Van alle drie de finalisten; Delfts Blok (winnaar festival), Renee van Bavel (winnaar publieks- en persoonlijkheidsprijs) en Schering & Inslag zijn fragmenten uit het programma te beluisteren. Radio 2, 20:00 en 21:00 uur.

Thomas van Luyn speelt diezelfde avond in het eerste uur van Volgspot fragmenten uit zijn nieuwe programma Acht. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.