www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op radio en tv

Nilgün Yerli speelt voor Volgspot Live 20 minuten uit haar programma ‘Vreemde Vreemdgangers’. De uitzending is op 16 december tussen 23.00 en 24.00 uur, radio 2. Zij is op 18 december te zien bij de NCRV. Deze omroep brengt in de week voor Kerstmis dagelijks een kerstverhaal als dagsluiting op Nederland 1. Yerli vertelt (om 00.14 uur) één van de verhalen met als titel Het Kind en de Soldaat. Deze verhalen passen in een Amnestieactie tegen misbruik van kinderen in oorlogsgebieden.

Richard Groenendijk is op 16 december te horen bij Uitgelicht. Radio 2, 21.00-22.00 uur. Op 28 december is hij ook nog te zien in het tv-programma Smaak, gepresenteerd door Angela Groothuizen.

De voorstelling Knurft van Mark van de Veerdonk wordt donderdag 20 december opgenomen door Omroep Brabant. De voorstellingen van 15.30 uur en 20.15 uur worden opgenomen in het Koningstheater te Den Bosch. Beide voorstellingen zijn uitverkocht. Een gedeelte van Knurft wordt op 31 december vanaf 21.00 uur als oudejaarsconference uitgezonden en wordt daarna iedere 2 uur herhaald.

De NCRV zorgt op 23 december met het radioprogramma Volgspot voor een ouderwets avondje radio. Jaap Mulder sluit het "Volgspot"-jaar af met een twee uur durend programma vol conferences, liedjes, monologen en dialogen. Centraal staat het jaaroverzicht – dat Jaap Mulder speciaal voor Volgspot maakt – waarin hij ingaat op de gebeurtenissen die hem het afgelopen jaar raakten. De opnamen voor de ‘show van Mulder’ worden o.a. gemaakt in het Koningstheater in Den Bosch. Volgspot is te beluisteren, tussen 23.04 en 01.00 uur op Radio 2. Meer informatie via de kassa van het Koningstheater: 073-6249929.

Niet Schieten! zal op 10 januari (2002 alweer) te zien zijn in het spelletjesprogramma Herexamen van de VARA. Ze nemen het dan op tegen autocoureurs, waaronder Jan Lammers.
bron: o.a. Nieuwsbrief www.mojotheater.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.