nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

2e voorronde CabareteSKE

Aanstaande zondag is de tweede voorronde van festival CabareteSKE in grand-cafe Berlage te Eindhoven.
Het festival handhaaft het principe van inschrijving zonder voorselectie. Men vertrouwt hierbij op de zelfsturing van de potentiële deelnemers. Aan de uiteindelijke finalisten wordt een workshop aangeboden met als trainers Martijn en Pieter Bouwman, de regisseurs van resp. Theo Maassen en Hans Teeuwen.
Voorronden op 16 december, 13 januari, en 20 januari in grand-cafe Berlage te Eindhoven. De finale op 24 februari in de stadsschouwburg Eindhoven. Voorronden gratis toegankelijk, kaarten voor de finale verkrijgbaar vanaf 19 november aan de kassa van de schouwburg, of via telefoonnummer 040-2111122.

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.