www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond doet het Theater van het Sentiment 1987 aan, met onder meer een reportage over de toen dreigende sluiting van de Kleine Komedie in Amsterdam. De gemeente Amsterdam wilde de subsidies aan de Kleine Komedie stopzetten. Directeur Joost Nuissl had een protestmanifestatie opgestart om sluiting te voorkomen. Youp van ’t Hek zei zelfs een politieke partij op te willen richten om het theater open te houden. Tevens te gast: Jan Veldman, lied- en tekstschrijver voor De Nacht, één van de eerste Late Night-shows op de Nederlandse televisie. Later bekend als Camerettendeelnemer en lid van Trio Kloosterboer. Radio 2, 20.00-23.00 uur.
Update: Vanavond spreekt het Theater ook nog eens met Freek de Jonge over zijn programma ‘De Pretentie’.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.