nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

In KRO’s Medialab worden proefafleveringen vertoond van nieuw te maken programma’s. Eén van deze programma’s, de thriller ‘Het web’, is inmiddels uitgeroepen als winnaar en zal door de KRO daadwerkelijk worden gemaakt.
Het kunstprogramma ‘Angelart’ won niet, maar is wel de moeite van het kijken waard, al is het maar omdat Angela Schijf Jan Jaap van der Wal opzoekt in Toomler voor een diepte-interview (“Ben jij grappig??”).
Lekkere beginmuziek, dat dan weer wel.
proefaflevering ‘Angelart’ (realvideo)
Iets verder in het proefafleveringen-archief van Medialab trof de redactie een aflevering van ‘Andere gedachten’. Herman van Veen ontmoet Lenette van Dongen. Interviewer Gerard Klaasen leidt het gesprek dat gelieerd is aan de KRO-reclameslogan ‘Het gevoel dat je wilt delen’.
proefaflevering ‘Andere gedachten’ (realvideo)
medialab.kro.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.