nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Op vrijdag 22 februari zijn in ‘Volle bak’ o.a. Hetty Heyting, Claudia de Breij en Patrick Stoof te gast. Heyting heeft na het verlies van haar theater- en levenspartner de moed bijeengeraapt om een nieuw programma ‘Ik lijk wel gek’ te maken. De Breij is cabaretiere en vanaf maart gaat ze de avond doen op 3FM. Haar programma heet ‘De wilde frisheid’ en ze heeft beloofd te zingen. Stoof regisseert en toert ook met zijn eigen programma Te paard langs de podia in Nederland.
Volle bak, elke vrijdagmiddag vanuit Het Dorint hotel aan
de Vestdijk in Eindhoven, tussen 14.00-16.00 uur op Omroep Brabant. Ook via ‘Live radio’ te beluisteren op de website:
www.omroepbrabant.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon