www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Youp van ’t Hek

In de portretten-reeks ‘Hoge bomen’ van de AVRO op 28 maart een portret van Youp van ’t Hek. Aan het woord komen broer Carol en zus Monique, zwager Roel Petter, oud-regisseur Pieter van Empelen, Cabaret Nar-collega Cilly Dartell en vriend en coach Joop Koopman halen herinneringen op.
In promo-taal: "Het leven van Youp van ´t Hek; Zijn moeizame weg naar het succes maar ook zijn gedrevenheid, bijna verbetenheid. (…) In deze documentaire dalen wij af naar de oorsprong. Wie is Youp? Waarom is hij boos? Wat is echt en wat niet?"
site Hoge Bomen
site Hoge Bomen: Youp van ’t Hek
tip: Patrick, Axel

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.