nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tentoonstelling Bomans

In 2000 verwierf het Letterkundig Museum de literaire nalatenschap van Godfried Bomans. ‘De eeuwige student’, ‘Godje Bomans’, ‘De dolende ridder’ en ‘De fluwelen duivel’ zijn enkele typeringen van Bomans die behalve tv-amuseur vooral ook schrijver was.

Het Letterkundig Museum in Den Haag heeft vanaf 15 juni een overzichtstentoonstelling over zijn werk, onder de titel ‘Godfried Bomans, fluwelen duivel’. De expositie bestaat uit brieven, dagboeken, foto’s, kladschriften en fragmenten van tv- en radio-opnamen. De tentoonstelling is tot en met 8 september te zien.
www.letterkundigmuseum.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.