www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelastingen

Rooyackers, Kamps en Kamps speelt de komende dagen geen voorstellingen van zijn programma Rooyackers, Kamps en Kamps II. De drie cabaretiers besloten hiertoe omdat een sleutelscène in hun programma gelijkenissen vertoont met de moord op Pim Fortuyn afgelopen maandag. In de sketch wordt een van de jongens door het hoofd geschoten.
"Iets dat normaal grappig is wordt, nu de schok bij iedereen nog zo vers is, alleen maar pijnlijk”, stelt Wart Kamps. "Wij maken geen actuele grappen. Maar door die afschuwelijke moord heeft de scène nu wel een actuele lading gekregen. Aan die context kunnen wij op dit moment niet voorbij gaan.’ Het drietal beraadt zich nog op de voorstellingen die na het weekeinde staan gepland.
www.rooyackerskampsenkamps.nl
via ANP

Ook de uitzending van Kopspijkers van 11 mei gaat niet door omdat deze aflevering grotendeel in het teken zou staan van de verkiezingen op 15 mei.

Categorie: Afgelasting | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.