nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Heerschop over de Familie Van der Ploeg

Afgelopen vrijdag was Peter Heerschop te gast bij het beluisterenswaardige radioprogramma Ophef & Vertier. Hij vertelde daar over de kinderserie Familie van der Ploeg, samenwerkingsverband van de jongens van NUHR en Han Römer, Titus Tiel Groenestege en Genio de Groot.

Rond thema’s als het huisdier, vakantie en 25 jaar getrouwd ontvouwt zich een tragi-komische familiegeschiedenis die niet alleen leuk is voor kinderen. Te zien op een onzalige tijd, namelijk op zondagochtend op Nederland 3.
We bezochten het realaudio-archief van Ophef & Vertier en vonden het gesprek terug.
Heerschop in Ophef & vertier over ‘Familie van der Ploeg’

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.