nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huishoudelijke mededelingen

De redactie heeft de afgelopen tijd geploeterd op een omzetting van de huidige site naar zogenaamde PHP-pagina’s. Dit met name om het onderhoud te vergemakkelijken. In de toekomst willen we graag ook meer gebruik maken van de talloze mogelijkheden die PHP biedt.
Vandaag zetten we deze nieuwe versie online. Het is een grote site, dus het kan zijn dat bepaalde delen soms niet beschikbaar zijn. Probeer het in dat geval een uur later nog eens.
Het overzetten in PHP heeft wel als gevolg dat links naar .htm en .html-pagina’s niet meer geldig zijn. We hebben dat echter zoveel mogelijk proberen te ondervangen.

Nu we toch bezig zijn met huishoudelijke mededelingen..
Op 28 augustus a.s. bestaat de Nederlands Cabaret Homepage alweer zes jaar en is daarmee de langstbestaande cabaretsite van Nederland. Woohoo!

Update: de nieuwe versie staat nu al helemaal online. En als alles goed gaat, merken jullie er verder helemaal niks van. Als dat wel het geval is, stuur de redactie dan even een mailtje.

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.