nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Open Huis

Op zondag 15 september tussen 13.00 en 17.00 uur wordt het theaterseizoen in Leiden feestelijk geopend met een Open Huis in de Leidse Schouwburg en het LAKtheater. Gratis optredens (van o.a. Rooyackers, Kamps en Kamps, Sjaak Bral en de Ashton Brothers) en rondleidingen in beide theaters vinden twee keer plaats en zijn zo op elkaar afgestemd dat geen enkel onderdeel gemist hoeft te worden. Daarnaast zijn er enkele aanbiedingen die alleen deze dag geldig zijn.
persbericht
In mei ging een voorstelling van Rooyackers, Kamps en Kamps in de Leidse Schouwburg niet door vanwege de gebeurtenissen rond Pim F. De voorstelling wordt nu ingehaald op dinsdag 24 september (tel. 071-5131943/44).

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.