www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Leeuw stopt met Herberg

Paul de Leeuw heeft aangegeven per 1 januari 2003 te stoppen met Herberg De Leeuw. Dat werd in RTL Boulevard bekendgemaakt en is door de NCRV bevestigd. De Leeuw heeft aangegeven grensverleggender te willen zijn. Drie weken geleden is daarom besloten om uit elkaar te gaan.
Officieel wordt ontkend dat een conflict met de NCRV-leiding hieraan ten grondslag ligt. Vandaag was er een gesprek tussen De Leeuw en de NCRV-bonzen naar aanleiding van de commotie rond een imitatie van Anneke Gronloh en een computersimulatie waarbij de foto van professor Smalhout langzaam verandert in Adolf Hitler.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.