nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren draait mede op verzoek van luisteraars nummers over censuur. Er is het altijd interessante Vlaamse Blokske, waarin een nummer wordt gedraaid uit het archief van kleinkunstverzamelaar Freddy Pille.
En Johan Hoogeboom brengt een nieuw lied naar aanleiding van het thema van deze week.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vanavond ‘Uitgelicht’ met o.a.:
– Liesbeth List. Volgende week verschijnt haar dubbel-CD in de ‘Portret’-serie. Hierop staan vrijwel uitsluitend opnamen die zij maakte voor radio- en televisieprogramma’s.
– Paul van Vliet vertelt over zijn nieuwe theatershow die a.s. dinsdag in première gaat. De opbrengst van zijn voorstellingen is voortaan geheel bestemd voor Unicef.
– Twee luisteraars gingen naar de voorstelling "De Aanklager" van Bert Klunder en doen daar in de uitzending verslag van.
– Sara Kroos en Claudia de Breij zijn met twee andere meiden te zien in een stand-up-comedy-show voor vrouwen: "Girls night out". Wat zijn de verschillen met hun mannelijke comedy-collega’s?
– Het CD-panel (vanavond bestaande uit Mylène d’Anjou en Martin van Dijk) buigt zich over de nieuwe CD van De Berini’s: Sloophamer.
– In de rubriek "Voor Aanvang" is Stefan van der Hulst in gesprek met Steef Hupkes, die volgend jaar eindexamen doet aan de Akademie voor Kleinkunst.
Dit alles en meer op Radio 2, tussen 20.00 en 23.00 uur.

Volgspot put voor het laatst (alweer!?) uit het zomerachief. In het eerste uur opnames van o.a. Jaap Mulder. Radio 2, 23.00-01.00 uur

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.