nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanavond is op Nederland 3 de Avond van de Korte Film. Aanrader!
Het is een gevarieerd programma waarin sprankelende internationale korte films te zien zijn, Verder de kennismaking met de nieuwe projecten van KORT! 2002, de jaarlijks terugkerende uitreiking van de NPS-prijs voor de beste korte film en interviews met makers en andere bezetenen van de korte film die elkaar in hoog tempo afwisselen. In één van de korte films, ‘De Sluikrups’, speelt Viggo Waas een grote rol.
Nederland 3, 22.10-23.55 uur.

Morgenochtend klaarzitten voor ‘Goedemorgen Nederland’ om te zien of Howard Komproe op tijd is. Hij is die ochtend hoofdgast om te praten over zijn nieuwe programma ‘Dus dat’. Nederland 1, 07.30-09.00 uur.
tips: Diana

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.