www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Cultonline, een cultuursite voor jongeren bezocht Toomler en sprak kort met Comedytrainers Ronald Goedemondt, Michel Wolf en Roue Verveer. Daarnaast hebben ze ook een langer interview met Jan Jaap van der Wal.
Cultonline in Toomler
Interview Jan Jaap van der Wal
foto: cultonline

Misschien ook leuk om te weten: Micha Wertheim (ook Comedytrain) heeft een kinderboek geschreven, Duimelot. Duimelot staat vol oude en nieuwe versjes over vingers. Steeds met als stramien het bij bijna iedereen bekende versje: ‘Naar bed naar bed zei Duimelot’. De bedoeling van het boek is niet alleen om leuk versjes voor kinderen te verzamelen, maar vooral om een paar oude versjes uit het archief te halen en weer nieuw leven in te blazen. De illustratries zijn van Cristina Garcia Martin.
Er is ook een internetpagina gemaakt waarop behalve een voorbeschouwing van het boek, nog wat meer over Duimelot, Likkepot, Lange Jan Ringeling en het Kleine Ding, te lezen is.
www.duimelot.uitgeverijpodium.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.