nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Zusje Voogd is vanmiddag te horen bij ‘TROS Muziekcafe’. Rechtstreeks vanuit Studio de Plantage in Amsterdam. Gratis toegang, dus als je in de buurt bent.. Radio 2, 16.00-18.00 uur.

Ook niet vergeten vanavond naar Easy Listening te luisteren voor de onlangs teruggevonden opname van Jacques Brel. De opname betreft een compleet concert in de herberg ‘Het Huis met de Pilaren’ in het Noord-Hollandse Bergen. Radio 2, 23.00-01.00 uur.
in de aankondiging op teletekst staat trouwens: "Jaren ging men er vanuit dat de uitzending verloren was gegaan, totdat Beeld en Geluid de filmbanden ontdekte in een oud kaartsysteem." Niet alles staat in de computercatalogus natuurlijk 🙂 ..

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.