nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In Andermans Veren is het thema van vandaag ‘Imitaties en parodieën’. Aan bod komen Erik van Muiswinkel, Robert Paul, Hans Teeuwen, Jeroen van Merwijk, Toon Hermans, de Vlamingen Braem & van Gool met een bijna echte ‘Toon Hermans’. Daarnaast zijn er de vaste onderdelen als ‘Het Vlaams Blokske’ met een Shaffy-parodie en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vanavond in Uitgelicht o.a.:
– Alex Roeka over zijn theaterprogramma ‘Wolfshonger’ dat maandag in première gaat.
– Juryvoorzitter Bert Visscher kijkt terug op het Groninger Studenten Cabaret Festival.
– Twee luisteraars bezochten de theatervoorstelling van Jetty Mathurin.
– In de rubriek 19-toen: De eerste première van Herman van Veen, vandaag precies 35 jaar geleden.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot een optreden van o.a. Dirk Vruggink. Na twaalven spreekt Hijlco Span een uur lang met cabaretière en radiopresentatrice Claudia de Breij. Haar nieuwe programma, ‘De wilde frisheid’, gaat komende week in première. Eerder dit jaar probeerde Claudia nog staatssecretaris van emancipatie te worden. Wat zijn nu haar plannen?
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.