www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Niet op tv, dan op internet

Op teletekst lazen we dat de NCRV de aflevering van ‘Herberg De Leeuw’ die over prins Claus ging, op internet wil zetten.
Eerder ging de tv-uitzending op 11 oktober j.l. niet door. De Leeuw eiste vervolgens de band van de uitzending op om te bewijzen dat die niet ongepast was. Wanneer de uitzending op internet zou komen te staan stond er niet bij vermeld.
Update: De Leeuw ging hier niet mee akkoord. Hij vond het goed datde uitzending op internet werd gezet, maar wilde alsnog de uitzendbandin handen krijgen. Het kort geding daarover werd echter kort daarnaafgeblazen in een poging om er zonder de rechter tot een ‘minnelijke regeling’ te komen.
tip: rinske

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.