www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nacht van de lach

Op zaterdag 9 november wordt door de KRO de tweede editie van de CliniClowns Nacht van de Lach uitgezonden. Na de eerste editie verleden jaar waarbij CliniClowns Nederland meer dan 15.000 nieuwe donateurs mocht verwelkomen, hebben CliniClowns en de KRO besloten verder te gaan met dit initiatief. Tijdens de drie en een half uur durende
TV-uitzending (21.00 uur tot 00.30 uur) vanuit de Rode Hoed in Amsterdam treden verschillende cabaretiers en stand-up comedians op om aandacht te vestigen op het werk van de CliniClowns.
Als medewerkers worden o.a. genoemd: Paul de Leeuw, Jack Spijkerman, Richard Groenendijk (co-presentator), Sara Kroos, Kommil Foo, Arie en Silvester, Martijn Oosterhuis, Rooyackers, Kamps & Kamps, Alkemade & Bloemen, Eric Koller, Tom Sligting, Mylene d’ Anjou en Bolder en Plante. Dit alles wel onder voorbehoud!
meer informatie
www.nachtvandelach.nl
tip: marije, frederieke, serge

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.