nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boudewijn Büch

Diederik van Vleuten die een onwaarschijnlijk goede persiflage van Boudewijn Büch bracht, was ook een bewonderaar. Op zijn site heeft hij een ‘In Memoriam’ geplaatst.
In Memoriam

Ook Guido Weijers heeft herinneringen aan Büch:
“Het was anderhalf jaar geleden in Diligentia te Den Haag. Samen met Boudewijn Büch en nog een duo verzorgde ik een avond voor de ‘vrienden van Diligentia’. Büch speelde als eerste en vooraf in de kleedkamer spraken we wat over van alles en nog wat. Het was gezellig. Voordat de avond begon kwam hij naar me toe en waarschuwde me: ‘Guido; na de voorstelling ben ik altijd meteen weg… zonder gedag te zeggen… dus als je me na de voorstelling niet meer ziet, dan is dat niet omdat ik het niet gezellig vond, maar ik ben dan gewoon naar huis.’ En inderdaad; nog voordat het publiek de zaal uit was en zich richting de koffie begaf, vroeg iedereen achter de schermen zich af: “Waar is Boudewijn?” Hij was al weg, minder dan een minuut na zijn voorstelling… Ik wist het… had gezien hoe Boudewijn van het podium af liep, zijn jas pakte en ging… Daarna heb ik Büch niet meer gezien… nooit meer… en ik zal hem ook nooit meer zien… Boudewijn is weggegaan… zonder gedag te zeggen…”

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.