www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lebbis en Jansen alleen

Lebbis en Jansen kondigen op hun website aan voorlopig samen geen nieuw theaterprogramma te maken, als opvolger voor Hoogwoord. Op het moment werken ze aan hun nieuwe oudejaarsconference. Daarna richten ze zich op solo-projecten als Lebbis’ Vuur, Jansen op tv (derde serie Later wordt het Leuk, vanaf half januari), de marathon van Rotterdam (J), de marathon van New York (L), radio-programma’s (Leuk is anders, Spijkers met Koppen), columns, een volgend toneel-avontuur, optreden in Engeland, in Edinburgh, in Toomler zelfs.
Dat betekent overigens niet dat ze niet samen optreden in 2003. Zo treden ze samen op bij 25 jaar Leids Cabaret Festival in Carré en komt er in december 2003 natuurlijk een nieuwe oudejaarsconference.
Hebben jullie trouwens al de bonus-mp3-tjes van ‘Beuken op de bühne’ van hun site gedownload? Is gratis.
www.lebbisenjansen.nl

Vanavond zendt de VARA het vorige soloprogramma van Lebbis uit: ‘Zwart’. Een ijzersterke tirade waar de redactie weer naar uitkijkt. In de winterprogrammering stond deze voorstelling pas op 7 december gepland, maar het heeft de VARA behaagd om van gedachte te veranderen. Hierbij zijn ook gelijk alle andere programma’s onder ‘radio/tv’ onder voorbehoud vermeld.
radio/tv

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.