www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festivaltijd

Het duo GEL heeft zaterdag 30 november het Cabaret Festival Limburg gewonnen. Naast de 1e prijs wonnen ze daarmee ook een gastoptreden in de volgende editie van het festival. Overige finalisten waren De Rode Horde (2e), John van der Sanden (3e) en Marijke Wentink.
GEL is een droogkomisch muzikaal cabaretduo bestaande uit Daniël van Veen en Marcel Beekman. Beekman was ooit finalist bij het Leids Cabaret Festival onder het pseudoniem ‘G. van der Kroon’. GEL neemt momenteel deel aan het Concours om de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
www.gelsite.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.