www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Op zondag 22 december gaat het in Andermans Veren op de radio over ‘De Zee’. Daarnaast zijn er de vaste onderdelen als ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Dit seizoen volgde Uitgelicht vier jonge talenten op weg naar het grote podium:
– Steef Hupkes, leerling van de Akademie voor Kleinkunst.
– Marijn de Langen, afgestudeerd aan de kleinkunstopleiding ST&M (Stem,Theater en Muziek)
– Oscar de Boer, afgestudeerd aan de Musical Akademie van Frank Sanders
– Pieternel Brummelkamp, afgestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium.
Elke week deed Stefan van der Hulst verslag van de vorderingen van één van hen. Inmiddels is iedereen drie keer aan bod geweest. In de eerste uitzending van het nieuwe jaar maakt Uitgelicht de balans op en zettenze alle eerder uitgezonden bijdragen nog eens op een rijtje. Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In NCRV’s Volgspot is in het eerste uur Sanne Wallis de Vries te gast. Zij brengt enkele hoogtepunten ten gehore uit haar nieuwe voorstelling ‘Stuk’. Vervolgens zingt Paul Passchier in zijn nieuwe programma ‘Fluiten in het donker’ liederen die geinspireerd zijn op Kronkels van Simon Carmiggelt, onder begeleiding van Frans Ehlhart. Piet Römer inmiddels 50 jaar op het toneel en voor de camera. Zaterdag 11 januari is de premiere van ‘Festen’ door De Ploeg, het samenwerkingsverband met o.a. NUHR. Römer spreekt na middernacht met presentator Hijlco Span. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.