www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Prijzenfestival

De nieuwe nominaties van de VSCD Toneelprijzen zijn bekend gemaakt. Normaliter zouden we dat op deze site niet vermelden. Ware het niet dat het de voorstelling ‘Festen’ betreft, een mengeling met cabaret met de leden van NUHR. Genio de Groot is genomineerd voor de Arlecchino, de beste mannelijke bijdragende rolvoor de rollen van serveerster, opa, moeder Else, bediende, Poul en een onbeduidende gast.
De uitreiking van de VSCD Toneelprijzen is op maandag 16 juni in Koninklijk Theater Carré. Tijdens deze feestelijke avond wordt er ook bekend gemaakt welke voorstelling de NRC Handelsblad Toneelpublieksprijs wint. Ook ‘Festen’ is daarvoor genomineerd.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.