nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren gaat zondag thematisch gezien de straat op. Met liedjes en conferences van Jan Blaaser, Neerlands Hoop, Wieteke van Dort, Ramses Shaffy, Harrie Jekkers, aan Kees Torn, Ibo Bakker en Ernst van der Pasch. Er is het eerste interview met de spiksplinternieuwe winnaar van de Annie MG Schmidtprijs en natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Marjolein Meijers, beter bekend als Annie van de Berini’s. Op het ogenblik is zij samen met Jan Rot in het theater te zien in programma ‘An en Jan’.
– Willem van de Sande Bakhuyzen, regisseur van het jubileumprogramma t.g.v. het 25-jarig bestaan van het Leids Cabaret Festival in theater Carré in Amsterdam.
– Twee luisteraars bespreken de voorstelling ‘Dertig Jaar Theater’ van Mini en Maxi.
– Robert Jan Booij is zondagmiddag bij de bekendmaking van de Annie MG Schmidtprijs. De winnaar van de prijs is aan het eind van de avond te gast.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In Volgspot horen we in het eerste uur Fred Florusse en Pieter van Empelen laten liedjes horen uit hun nieuwe theaterprogramma. Na twaalven worden herinneringen opgehaald aan de vorige week op 97-jarige leeftijd overleden Willy Walden, die bijna een halve eeuw lang samen met Piet Muyselaar het theaterduo Snip en Snap vormde. Te gast is zangeres Teddy Scholten, van 1955 tot 1960 de gastvedette in de Snip en Snap Revue.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon