www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

De website van het Groninger Studenten Cabaret Festival is onlangs geheel vernieuwd en heeftopnieuw een eigenzinnige vormgeving. Met de nieuwe site is ook de aanmelding voor de 17e editie weer begonnen! Begin juni vinden de selecties in Groningen plaats. Iedere act die is uitgenodigd krijgt 25-30 minuten de gelegenheid om zijn stuk uit te voeren.
www.gscf.nl

Ook niet-studenten kunnen zich aanmelden bij het Deltion Cabaretfestival. Op zaterdagavond 13 december 2003 wordt in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle alweer het 8e Deltion Cabaret Festival (DCF) gehouden. Bij het DCF verzorgen op één avond 8 cabaretiers tegelijkertijd drie maal een halfuursoptreden. De organisatie roept kandidaten op om deel te nemen.
www.deltioncabaretfestival.nl/

Delfts Blok, een paar jaar terug nog winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival, heeft een fraaie website en die is nu uitgebreid met een Blokblog, waarin de 11 spelers schrijvenwat hen bezig houdt.
www.delftsblok.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.