nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Big Night of Comedy – met Farce Majeure

Van 25 tot en met 28 juni staat de Koninklijke Schouwburg in Den Haag in het teken van BIG Night of Comedy. Dit vierdaagse comedy festival met maar liefst vijfendertig acts in vijf zalen wordt voor de zesde keer gehouden. De meest opvallende naam in de programmering is die van het legendarische Farce Majeure, dat tijdens BIG Night of Comedy voor het eerst sinds 1986 weer bijeen is, speciaal voor de BIG Night of Comedy!

Het programma kent met de komst van Bill Bailey, bekend van ‘Never Mind The Buzzcocks’ op BBC2, de absolute top op stand-up comedy van dit moment. Omid Djalili (The Mummy, Spy Games) is de snelst reizende comedy ster van Hollywood. Ook de grootste talenten van morgen staan geprogrammeerd. Daarin heeft dit festival een reputatie hoog te houden, want Javier Guzman werd al in 1998 gespot. Vorig jaar trad Daniel Kitson op, die later dat jaar met de Perrier Award werd onderscheiden, de prestigeuze prijs voor de beste live comedian van de UK.
Voor meer informatie over het programma:
persbericht BIG Night of Comedy

www.bignightofcomedy.nl
www.ouwejongens.nu

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.