www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Aankomende zaterdag in de zesde uitzending van het satirische radioprogramma Gasablanca is de formatie Doosjekikker te gast. Zaterdag dus weer tussen 21:00 en 22:00 uur afstemmen op Gasablanca. Na de uitzending blijft het programma nog een tijdje op de website staan.
www.gasablanca.nl

Ook bij Andermans Veren is het lente en dus tijd voor ‘de grote schoonmaak’. Daarom liedjes en conferences over stofzuigen, afwassen, vuilnis buiten zetten, opruimen, ramen zemen, wasmachines, zeep, etc. Met o.a. Brigitte Kaandorp, André van Duin, natuurlijk Wim Sonneveld (Dora, maar ook materiaal dat nooit op cd is verschenen!), Enny Mols de Leeuwe (jawel, juffrouw Truus van de twaletten) en Freek de Jonge. Daarnaast natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
-Willeke Alberti en Jenny Arean, die dit seizoen samen in het theater te zien zijn met het programma ‘Klarenbeek en Verbrugge’
-Eva Schuurman en Arnoud Kaldeway, finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival, die resp. de prijs van de jury en de publieksprijs in de wacht sleepten
-Verslaggever Robert Jan Booij was in theater Carré bij de speciale voorstelling t.g.v. het 25-jarig jubileum van het Leids Cabaret Festival
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Bij Volgspot is het eerste uur geheel voor Robert Long, met liedjes uit zijn programma ‘Brand’.
In het tweede uur is het foyergesprek met Jetty Mathurin. Deze cabaretiere gaat op muzikaal avontuur met het programma ‘Mathurin meets Music’: muziek en cabaret met een onmiskenbaar Surinaamse stempel. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.