nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

1000ste Open Bak in Carre

Al meer dan 27 jaar organiseert Theater De Engelenbak elke dinsdagavond De Open Bak. Meer dan 15.000 artiesten hebben er inmiddels opgetreden. Van een grote meerderheid heeft u waarschijnlijk nog nooit gehoord en zult u wellicht ook nooit meer iets horen. Maar daarnaast maakten ook tientallen, inmiddels professionele, cabaretiers, zangers en acteurs ooit hun debuut in de Open Bak. De geschiedenis van alle Open Bakken kan nooit in één avond verteld worden. Maar deze feestelijke 1000ste Open Bak schetst wel een beeld van al het moois dat de afgelopen 999 dinsdagen voorbij kwam; daarvoor wijken ze eenmalig uit naar Koninklijk Theater Carré, waar een groot aantal artiesten op 13 mei hun opwachting zal maken. Wie dat precies zullen zijn blijft, in goede Open Bak traditie, een verrassing tot de avond zelf. De presentatie is die avond in handen van Jack Spijkerman. Vanzelfsprekend zal ook deze 1000ste Open Bak muzikaal worden begeleid door het befaamde Open Combo.
Deze keer geen legendarische rij voor de kassa want voor het eerst in de geschiedenis van de Open Bak kunt u van tevoren kaarten kopen. De voorverkoop is inmiddels begonnen.
Voorverkoop en reserveringen uitsluitend via de kassa van Theater Carré. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een maand na reservering opgehaald te worden.
De prijzen variëren van € 13,00 t/m € 27,00. Tel: 0900-25 25 255 (€ 0,30 per minuut)

www.engelenbak.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.