www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdams Kleinkunst Festival: unieke avonden

De veelzijdigheid van het Amsterdams Kleinkunst Festival wordt de komende dagen nog eens benadrukt met twee unieke voorstellingen, speciaal voor het festival georganiseerd.

Vanavond, 28 april, in het Nieuwe De La Mar Theater te Amsterdam: De Gevaarlijke Gasten van.. Robert Jan Stips. De gasten die door Robert Jan Stips uitgenodigd zijn: Freek de Jonge, Barry Hay, Simone Roerade, Judith, Cor Gout, Hans de Booij, Henk Koorn, Tom America en ensemble, het Weespertrekvaart mannenkoor o.l.v. Vincent de Lange.De musici, Rob Kloet, Dick Schulte Nordholt, Stef van Es, staan onder leiding van Robert Jan Stips.

Een eenmalige unieke combinatie van kleinkunst met pop. Kaarten zijn te reserveren op 020 – 5305302 en bij de kassa van Bellevue. Tegen inlevering van deze uitgeprinte pagina krijgt u € 2,00 korting op deze avond.

Morgen, dinsdagavond 29 april, ook in het Nieuwe De La Mar:
Avond van het Nieuwe Lied, met als thema ‘Uitgaan’.

In navolging op de succesvolle avond: lied voor Amsterdam in 2002, wordt er aanstaande dinsdag een vervolg aan dit initiatief gegeven. Uit de meer dan 90 inzendingen zijn 12 teksten door een deskundige jury geselecteerd om op muziek gezet en uitgevoerd te worden. Artiesten die de nieuwe liederen gaan vertolken zijn: Tony Neef, Franklin Brown, Marjolijn Touw, Mylène d’Anjou, Jan Rot, Job Schuring, Manuela Kemp, Yuli, Mieke Stemmerdink, Frederique Sluyterman van Loo, Frans van Deursen en Bob Fosko. De avond zal gepresenteerd worden door Jan J.Pieterse.

Kaarten zijn te reserveren op 020 – 5305302 en bij de kassa van Bellevue. Tegen inlevering van deze uitgeprinte pagina krijgt u € 2,00 korting op deze avond.

Bij boeking van beide avonden samen krijgt u € 5,00 korting.
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.