www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen

Rooyackers, Kamps & Kamps speelt aanstaande 3 mei in Theater de Twee Hondjes in Hellevoetsluis hun laatste allerlaatste voorstelling van het huidige programma. Omdat het gaat om een inhaalprogramma zijn er nu nog een aantal kaarten beschikbaar. Reserveren: tel 0181-310473.
Op 3 mei is ook de uitzending van de tv-registratie van hun tweede programma. Programmeren die video!

Zondag 18 mei is er om 19.30 in de Leidse Schouwburg een Extra Voorstelling van de Big Night of ComedyZusje Voogd, Roué Verveer, Guido Weijers, Renée van Bavel en Kasper van Kooten.Reserveren: tel 071-5131943/44

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.