nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In de komende uitzending van het satirische radioprogramma Gasablanca komen we erachter wat een finalist van het Leids cababaret festival doet die besloten heeft er geen geld aan te verdienen. Stand-up comedian Bert Koster(finalist ’96) komt langs en vertelt over zijn baan, de wereld van comedians en over zijn aankomende show.
Zaterdagavond tussen 21.00-22.00 uur dus weer luisteren via de website of in cafe Helmers te Amsterdam.
www.gasablanca.nl

Bij Andermans Veren vieren ze op 18 mei hun eigen Koninginnedag met het thema ‘koningen en koninginnen’. Liedjes en conferences van o.a. Wim Sonneveld, Wim Kan, Joost Nuissl, Bertje Beenen, Jos Brink, Hans Teeuwen en Pieter Bouwman, Jasperina de Jong, Margreet Dolman en Sanne Wallis de Vries.
Daarnaast natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
-André Manuel over zijn theaterprogramma ‘Sleet’
-Het CD-panel (George Groot en Jim de Groot) bespreekt de laatste CD van Bram Vermeulen
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Zondagavond 18 mei staat NCRV Volgspot in het teken van de finale van het Open Podium, zoals dat 14 mei is opgenomen in het Koningtheater in Den Bosch.
Allerlei aanstormend talent op het gebied van muziek en kleinkunst heeft zichzelf hier kunnen presenteren aan een vakjury. Daarnaast is ook Jelle van Amersfoort, de winnaar van vorig jaar, present met enkele liedjes.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.