www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Beeld voor Vreeswijk

Op zaterdag 7 juni om drie uur ’s middags wordt het borstbeeld van Cornelis Vreeswijk onthuld. Het beeld krijgt een plek in de duinen in de buurt van het Zuidpier Strandpaviljoen. Het beeld kijkt uit over de zee. Zo eert IJmuiden in samenwerking met het Cornelis Vreeswijk Genootschap een beroemde loot aan haar stam.
De dag wordt afgesloten met een muziekavond in het Thalia Theater te IJmuiden. Dit feest wordt georganiseerd door het Cornelis Vreeswijk Genootschap. Met optredens van onder andere Jules Croiset, Tony Bik-Vreeswijk, Bob Fosko en Piter Wilkens, Ibo en de Alibi’s en last but not least, Della Bosiers & Ben van der Linden.
Kaarten verkrijgbaar via www.cornelisvreeswijk.nl en bij het Thalia Theater.
www.cornelisvreeswijk.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.