www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

De NPS werkt aan een Nederlandse versie uit van de BBC-comedyserie ‘The Kumars at no. 42’, daarin ontvangt een Indiase familie tal van beroemdheden in hun huis annex tv-studio. Onder de naam ‘Weltevreden op nummer 10′ brengt de NPS nu een Surinaamse versie. De hoofdrol wordt daarin gespeeld door stand-up comedian RouĂ© Verveer in de rol van zoon en talkshow-host. De overige familie-leden zijn nog niet officieel, maar Kenneth Herdigein wordt genoemd in de rol van vader en Marjorie Boston (van de theatergroep Made inda Shade) als oma. Vanaf oktober zendt de NPS tien afleveringen uit.

Op 17 maart j.l. konden wij op deze pagina’s al berichten over een nieuw reisprogramma dat Peter Heerschop en Lebbis gingen maken. Inmiddels is bekend gemaakt dat het programma ‘127 wensen’ gaat heten en vanaf september gaat worden uitgezonden op Net5. De site van impresariaat Harry Kies bevestigt verder dat Waardenberg en de Jong ook aan het programma meewerken, zij gaan een paar dagen naar Wijk aan zee en naar Peking, hier zullen ze de oorsprong van SARS gaan zoeken…

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.