www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanaf 20 juni gaat kleinkunstkenner en -liefhebber Kick van der Veer elke vrijdag in ‘Andermans Veren op bezoek bij’ bekende Nederlanders uit de wereld van amusement, cabaret en musical. In hun woon- of werkkamer zal hij aan de hand van fragmenten een persoonlijk gesprek voeren over belangrijke en opmerkelijke momenten uit het leven van de hoofdpersoon. De fragmenten komen uit optredens van deze artiest of uit optredens van anderen. Het programma eindigt met het favoriete fragment van de hoofdpersoon.

Andermans Veren gaat op bezoek bij:
– Jack Spijkerman (20 juni)
– Rob de Nijs (27 juni)
– Karin Bloemen (4 juli)
– Paul van Vliet (11 juli)
– Danny de Munk (18 juli)
– Jos Brink (25 juli)
www.andermansveren.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.