nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Groninger Studenten Cabaret Festival 2003

De deelnemers aan het 17e Groninger Studenten Cabaret Festival zijn bekend:

– Nicolien Opdam
– Lot de Witte
– Timo Septer
– Neveneffecten
– Doosjekikker
– PRESEnT!

Ze doorlopen een intensief traject van workshops en try-outs onder leiding van professionele regisseurs. Gedurende drie maanden wordt gewerkt aan hun programma en werken ze met een professionele technicus.
De try-outs zijn dit jaar: 12 en 13 september in Betty Asfalt in Amsterdam; 24 en 25 september in Theater PePijn in Den Haag; 3 en 4 oktober in het Lux theater in Nijmegen; 17 en 18 oktober in Concordia in Enschede.
22, 23, en 24 oktober zijn de data van het 17e GSCF. De eerste twee avonden van het festival zijn de halve finales. De zes deelnemers spelen voor de afgeladen zaal hun show en worden beoordeeld door de jury. Aan het einde van de halve finales velt het jury zijn oordeel. Drie deelnemers gaan door en spelen nog een keer in de sfeervolle schouwburg tijdens de finale. De juryprijs, persoonlijkheidsprijs en publieksprijs staan op het spel.
De redactie dezes kijkt er in ieder geval reuze naar uit 🙂
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon