nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

BIG Night of Comedy: Meet and greet Farce Majeure

In samenwerking met de Posthoorn organiseert BIG Night een extraatje voor de echte Farce Majeure fans. Vijf personen kunnen vanaf aanstaande woensdag (18 juni) een Meet en Greet winnen met het legendarische Farce team. Vanaf eerder genoemde datum valt de Posthoorn in de regio Haaglanden op de mat. De vijf winnaars krijgen voor zichzelf en een vriend of vriendin toeganskaarten tot de openingsdag van BIG Night of Comedy en mogen zich tot achter het podium begeven. De ontmoetingen worden natuurlijk vastgelegd en zijn vanaf donderdag 26 juni op de site te vinden.
www.bignightofcomedy.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.