www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren houdt morgen De Grote Opruiming. Alles wat tot nu toe niet aan bod is gekomen omdat het niet in een thema paste of anderszins onmogelijk werd gemaakt, krijgt nu alle ruimte.
Met o.a. primeurs van de pas in het najaar uitkomende cd’s van Rob Chrispijn en Rob van de Meeberg. Ook is er een nooit op cd verschenen sketch van Adele Bloemendaal en Lenette van Dongen, een conference van Karin Bloemen die nooit op cd kwam en nog veel meer verrassingen..
Daarnaast natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
Deze zomer zijn in Uitgelicht de favoriete Nederlandstalige nummers te horen van Uitgelicht-luisteraars. Elke zondagavond komen twee luisteraars hun persoonlijke keuze toelichten. Deze week zijn dat Peter Faase uit Middelburg en Johan van der Zwet uit Hendrik Ido Ambacht.
Behalve dit duo staat ook elke uitzending een artiestenduo centraal, waarvan ieder uur een bijzondere opname te beluisteren is. Dit keer zijn dat Willy Walden en Piet Muyselaar.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot zijn herhalingen van eerdere live-uitzendingen te beluisteren, met o.a. Gerard van Maasakkers en Nilgün Yerli.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.