nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Theatercentrale

Binnen afzienbare tijd opent de website ‘De Theatercentrale’ zijn deuren. De precieze invulling van de website is ons nog niet bekend, maar deze zgn. ‘portal’ heeft als belangrijkste doel het promoten van de theatervoorstellingen van de aangesloten producenten, met kruisbestuiving als gezamelijk voordeel.
De site is de opvolger van TheaterTotaal.nl, waarbij met name het onderhoud van de site problemen bleek op te leveren. Na een hoopvol begin werd de dynamische website vervangen door een enkele startpagina-achtige homepage.

‘De Theatercentrale’ is een samenwerkingsproject van de zogenaamde ‘Sectie 5’ van de VNT (Vereniging Theatergezelschappen en -producenten). Sectie 5 bestaat uit vertegenwoordigers van zes grote en middelgrote ‘cabaretimpresariaten’, Harry Kies Theaterprodukties, Grünfeld Theaterproducties, ’t Bos Theaterprodukties, Impresariaat Wallis (Thierens), Hummelinck Stuurman Theaterbureau en Olbe Produkties.

Ter promotie van dit nieuwe label, naast de bestaande eigen websites, zal het adres van de site op het publiciteitsmateriaal van de betrokken producenten worden opgenomen.
www.detheatercentrale.nl (nog niet actief)
www.theatertotaal.nl
tip: diepenkeel

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.