www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Oudejaars: Lebbis & Jansen wel, Youp niet en Freek niet meer

Zoals elk jaar brengen ook dit jaar Lebbis en Jansen hun oudejaarsconference op tv en ditmaal als dé oudejaarsconference. Youp van ’t Hek doet het voorlopig niet en Freek de Jonge heeft tegenover het Algemeen Dagblad te kennen gegeven een punt achter zijn oudejaarsconferences te hebben gezet, vanwege de ‘degradatie’ van de traditie. ‘Het zwembad wordt mij te vol, en dan ga maar liever skiën. Laat de derde hond er maar met het been vandoor gaan,’ aldus De Jonge.
Op 31 december spelen Lebbis en Jansen vanaf 21.30 uur live vanuit de Kleine Komedie in Amsterdam.
Zwartekat Oudejaarsconference-special

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.