www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren gaat deze zomer op herhaling. Morgen de herhaling van de aflevering ‘Kleding ‘.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
Deze zomer zijn in Uitgelicht de favoriete Nederlandstalige nummers te horen van Uitgelicht-luisteraars. Elke zondagavond komen twee luisteraars hun persoonlijke keuze toelichten. Behalve dit duo staat ook elke uitzending een artiestenduo centraal, waarvan ieder uur een bijzondere opname te beluisteren is. Ditmaal is dat Jenny Arean, afwisselend met Ischa Meijer, George Groot en Willeke Alberti.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot zijn herhalingen van eerdere live-uitzendingen te beluisteren, o.a. van Renee van Bavel die naar aanleiding van de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2001 geroemd om haar krachtige stem, haar persoonlijke liedjes en verhalen. Ze won toen de publieks- én persoonlijkheidsprijs. Dat was reden om Renee van Bavel in januari 2002 te vragen voor een optreden in Volgspot. Na middernacht spreekt Hijlco Span met cabaretière, zangeres, actrice en schrijfster Els de Schepper. Vanaf september gaat zij op toer door Nederland en België met een ‘Interactieve Muzikale Lezing’. Het is de clubversie van haar vorige succesvolle programma Puur, in zalen waar interactie optimaal kan zijn. Alsof ze niet in het theater zit maar op de sofa thuis.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.