www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Improtalkshow Op Sterk Water

Vanaf september vindt in het theatercafé van de Universiteit van Twente een improtalkshow plaats. Iedere maand ontvangt René M. Broeders aan de vleugel een gast die op de een of andere manier in het nieuws is. De eerste uitzending is op 16 september aanstaande.

Het wordt een interactief programma met medewerking van Op Sterk Water (ImproCabaret) en de redactie van het UT-nieuws. Het publiek heeft niet alleen tijdens de avond directe invloed op de inhoud, maar ook vooraf via de speciale website. Zo kan o.a. worden bepaald wat de muzikale gast gaat spelen.

De talkshow is gratis toegankelijk voor publiek en is verder live te volgen via UniversiteitsTeleVisie en wordt later die week uitgezonden door Enschede FM. Bovendien is er een livestream op internet via de website van Op Sterk Water.
www.utwente.nl/theatercafe
www.opsterkwater.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.