www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fraude bij ’t Bos

De Volkskrant bericht vandaag dat het impresariaat ’t Bos Theaterprodukties en enkele cabaretiers gedupeerd zijn door een fraudezaak. Een financieel medewerker en een handlanger zouden een bedrag van vermoedelijk 200 duizend euro hebben opgenomen van rekeningen van enkele cabaretiers die hun financiĆ«n hadden toevertrouwd aan het impresariaat. De verdachten zijn inmiddels aangehouden. Omdat het onderzoek nog loopt wil directeur Inge Bos wil niet noemen hoe hoog het gefraudeerde bedrag is en welke cabaretiers het betreft.
www.tbos.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.