www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

André Manuel is morgen gruwelijk vroeg te beluisteren met een column aan het eind van het radioprogramma ‘De andere kant van zondagochtend’ van de IKON. Radio 1, 7.00-8.00 uur.
via harrykies.nl

Op maandag 8 september 2003 is het precies twintig jaar geleden dat Wim Kan overleed. Zondag,de dag voor zijn sterfdag zal Andermans Veren haar nieuwe seizoen openen met een hommage aan deze legendarische conferencier. Met uitspraken van o.m. Wim Ibo, Seth Gaaikema, Paul van Vliet, Simon Carmiggelt en Herman van Veen en natuurlijk veel opnames van de meester zelf. En daarnaast natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom. Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
Afgelopen vrijdag (5 september) vierde Conny Stuart haar 90e verjaardag. Ter gelegenheid daarvan herhaalt Uitgelicht vanavond de special over Conny Stuart, die eerder werd uitgezonden in december 2002. In die maand verscheen haar biografie ‘Uitverkoren’, die vergezeld ging van een 4-CD-box met een overzicht van haar rijke oeuvre. Aan het programma wordt meegewerkt door o.a. Willem Nijholt en Hilde Scholten, schrijfster van de Stuart-biografie. Ook pianist Louis van Dijk komt aan het woord, met wie Conny Stuart de laatste jaren van haar carrière een theater-toernee maakte.In het laatste uur van het programma is een registratie van dit concert te beluisteren, opgenomen in mei 1984 in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.